Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ

Μέσα στην απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά (εκδόθηκε στις 30/9) που απάλλαξε την ΕφΣυν από την μήνυση που της είχε υποβάλει ο κύριος Μαρινάκης του,περιέχονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες (κάποιες ήταν γνωστές, κάποιες άγνωστες). Μεταξύ άλλων μάθαμε ότι:

* Ο Μαρινάκης «συμμετέχει στην εταιρία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, με τους όρους και τη διαδικασία των διαγωνισμών για τις Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) των Πάρκων Κυκλικής Οικονομίας της Αττικής και της Π.Ε. Πειραιά». Μια τέτοια ΜΕΑ προβλέπεται για το Σχιστό.
* Ο Μαρινάκης μετέχει στην εκτέλεση «μεγάλων δημοσίων έργων και προστασίας του περιβάλλοντος, της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής». Τέτοιο έργο είναι το εργοστάσιο σκουπιδιών στο Σχιστό.
* Τα δημοπραττούμενα έργα για τα οποία ενδιαφέρεται ο Μαρινάκης (και το Σχιστό ανάμεσά τους) «πέρασαν από την έγκριση “του Μαξίμου”».
Κατόπιν τούτων δεν πρέπει να μας διαφεύγει πλέον ότι το θέμα του εργοστασίου απορριμμάτων στο Σχιστό ενδιαφέρει άμεσα τον Μαρινάκη κι ότι στο μέλλον το ΜΕΓΚΑ δεν πρόκειται να φιλοξενήσει τον δήμαρχο ή άλλον παράγοντα του τόπου να μιλήσει για το θέμα αυτό. Μόνη ελπίδα δημοσιότητας η Όιλ Ουάν, εκτός κι αν -όπως λέγεται- ο Μαρινάκης τα έχει βρει με τον Μελισσανίδη οπότε άκρα του τάφου σιωπή θα βασιλεύσει.
Ωραίος κόσμος αυτός που ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου