Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ

 
Η πόλη μας, το Κερατσίνι κι η Δραπετσώνα, δεν θέλει δήμαρχο, που δεν ακούει τον πολίτη και, με περισσή αλαζονεία, απορρίπτει όσα δεν κατανοεί ως “δικά” του. Η πόλη χρειάζεται δήμαρχο με όραμα.

Η χρυσή ευκαιρία της πόλης να προσελκύσει μεγάλα έργα κι επενδύσεις, χάθηκε. Ο μοναδικός συνδυασμός της σύμπλευσης Κυβέρνησης, Περιφέρειας και Δήμου, έφερε στον δήμο απίστευτους πόρους, σωρεία εργαζομένων και μοναδικό χάρισμα την παραλία των Λιπασμάτων. Αντί για την οικονομική και πολεοδομική ανασυγκρότηση της πόλης, όλες αυτές οι τεράστιες δυνατότητες σπαταλήθηκαν σε άρτον και θεάματα και σε έργα χωρίς βιώσιμη ανάπτυξη, χωρίς μόνιμες θέσεις απασχόλησης, και χωρίς προοπτική. 
 
Οι πολίτες πρέπει να μην επιτρέψουμε να μας προσπεράσουν, για άλλη μια φορά, τα μεγάλα έργα αφήνοντας τις γειτονιές μας έξω από το τρένο της εξέλιξης. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας λόγω γεωγραφικής θέσης κι ιστορίας. Να μην χάσουμε την τελευταία ευκαιρία του Πειραιά και του δήμου μας για θέσεις εργασίας, αναβάθμιση κι ανάπτυξη. Να μπούμε δυναμικά στη νέα εποχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου