Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος και Πρόεδροι Κοινοτήτων της Κίνησης "Η δική μας Πόλη"

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
"Η δική μας Πόλη"
 
μετέχει στις εκλογές του Μαΐου 2019 με συνδυασμούς
  • για το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας
  • για το Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου, και
  • για το Κοινοτικό Συμβούλιο Δραπετσώνας
Επικεφαλής των συνδυασμών μας θα είναι
 
Για το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, υποψήφιος Δήμαρχος

ο Γιώργος Τσιρίδης

Ο Γιώργος Τσιρίδης είναι Μαθηματικός από το Πανεπιστήμιο Αθηνών κι έχει Μεταπτυχιακό Ναυτιλίας από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκε ως καθηγητής στο ΤΕΛ και το ΕΠΑΛ Κεραστσινίου-Δραπετσώνας. Γράφει βιβλία και μεταξύ άλλων το «Η δική μας Ανάπλαση» το «Από τον Πόντο και τη Μικρασία, στον Πειραιά, εδώ στη Δραπετσώνα» και το «Η δική μας πόλη». Για χρόνια δημοτικός σύμβουλος, διετέλεσε αντιδήμαρχος και Πρόεδρος ΔΣ.
 
Για το Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου, υποψήφιος Πρόεδρος
 
ο Βασίλης Σαμπατακάκης
 Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ-Απόφοιτος τμήματος Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με κατεύθυνση Ενεργειακή Ηλεκτρολογία-Πτυχιούχος του University of Bradford με σπουδές Electrical and Electronic Engineering (EEE)-Διπλωματούχος στην Βελτιστοποίηση Ηλεκτρικών Δικτύων ως Νευρωνικών με χρήση λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης. Εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή στο ΤΕΙ 

Για το Κοινοτικό Συμβούλιο Δραπετσώνας. υποψήφιος Πρόεδρος

 ο Κωνσταντίνος Μοσχάτος

 
Γεννήθηκε το 1988. Μεγάλωσε στη Δραπετσώνα κι αποφοίτησε από το λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής. Σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη συνέχεια εργάστηκε για 6 χρόνια ως αθλητικός δημοσιογράφος. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη συγγραφή κι έχει εκδώσει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο "Έγκλημα στην πισίνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου